Historia

Garantum on vuonna 2004 perustettu yksityisomistuksessa oleva yritys. Kaikki yhtiön perustajat ovat Garantumin palveluksessa. Olemme erikoistuneet strukturoituihin tuotteisiin, ja olemme yksi suurimmista toimijoista toimialalla. Keväällä 2009 hankimme omistukseemme Aktie-Ansvar rahastoyhtiön ja mukana siirtyi koko henkilöstö. Garantumilla on konttori Suomessa ja toimintaa myös Norjassa.

Toimintafilosofia

Lähes päivittäin rahoitusmarkkinat muistuttavat meitä arvaamattomuudestaan. Joskus olosuhteet voivat muuttua muutamassa tunnissa, ja aiemmin hyvältä vaikuttanut sijoitus voi yhtäkkiä olla jotakin aivan muuta. Meidän näkemyksemme mukaan tärkeintä on sopeutua nopeasti kulloiseenkin markkinatilanteeseen ja löytää tilanteeseen sopivat ratkaisut. Oikea sijoitus oikeaan aikaan - se on meidän yksinkertainen toimintafilosofiamme.

Tarjonta

Tavoitteenamme on luoda parhaat strukturoidut tuotteet kaikissa markkinatilanteissa. Haluamme antaa asiakkaillemme työkaluja, joilla voi hyödyntää eri sijoitusmuotojen parhaita puolia. Haluatko rakentaa salkkusi itse vai antaa varainhoitajiemme tehdä sen puolestasi? Onko tavoitteesi tuoton maksimointi lyhyellä tähtäimellä vai varallisuutesi maltillinen kasvattaminen pitkällä tähtäimellä? Valinta on sinun.

© Garantum Finland OY       Y-tunnus: 2184866-8                                Tietoa sivustosta   Henkilötietojen käyttö Ota yhteyttä 

Käytämme evästeitä sivustolla, lue lisää täältä.

Ymmärrän.